Přihlásit
header 1000 kapital

Nová síť balíkových center na Slovensku

Na Slovensku zahájila provoz nová síť výdejních a podacích míst pro balíky do 50 kg, kterou pod názvem Balíkové Centrá provozuje skupina 123kuriér/123kurýr.

Skupina 123kuriér/123kurýr se prezentuje jako kurýr pro všechny. Zajišťuje přepravu balíkových zásilek ve své vlastní přepravní síti. Ta pokrývá celé česko-slovenském území a v jejím rámci je možné zasílat balíky do 50 kg s doručením do 24 hodin. Skupina si zakládá na profesionalitě a spolehlivosti a rozšiřuje průběžně svoje služby tak, aby plnila svou roli oblíbeného partnera pro firmy i soukromé osoby.

 

Na Slovensku aktuálně rozšířila servis o tzv. Balíkové Centrá. Je to jednotná dynamická síť výdejních a podacích míst pro zásilky do 50 kg, která fungují v provozovnách smluvních partnerů. Provozovny musí splňovat přesně stanovené podmínky, které zahrnují například velmi dobrou přístupnost a stabilní otevírací dobu. Skupina dodává partnerům technické vybavení, a hlavně zajišťuje proškolení jejich zaměstnanců. „Častou otázkou je, proč zřizujeme Balíkové Centrá a ne boxy, když jsou jednodušeji obsluhovatelné a jejich provoz je ekonomicky méně náročný. Víte, máme širokou zákaznickou skupinu v oblasti B2C (zasílání firemních balíků soukromým osobám) a C2C (doručování balíků mezi soukromými osobami), které tak vycházíme vstříc. Jedná se o poradenství, pomoc při odeslání zásilky, zadání dobírky, kontrole při vyzvedávání, no prostě o lidský kontakt. Proto naše smluvní partnery školíme, mimo perfektního zvládnutí technické stránky procesu, také v oblasti komunikace s našimi zákazníky. Na druhou stranu nijak neovlivňujeme zákazníky, kteří upřednostňují on-line zadání v naší aplikaci, “ vysvětluje Naďa Bohinská, Head of marketing skupiny 123kuriér/123kurýr. Balíkové Centrá najdete v současné době ve všech městech na Slovensku. „Síť chceme rozšiřovat podle aktuální potřeby a analýzy poptávky po této službě. Plánujeme také její rozšíření na území České republiky,“ dodává Naďa Bohinská.

 

Foto: 123kuriér/123kurýr

Více informací na: www.123kuryr.cz

 

123 kurýr v České republice

Společnost 123Kuryr, s.r.o. zahájila svou činnost v České republice na podzim roku 2021. Je dceřinou společností úspěšné slovenské firmy 123Kurier, s.r.o., která provozuje kurýrní službu jako rodinnou firmu se slovenským zázemím a bez účasti zahraničních investorů již od roku 2012. Její hlavní činností bylo původně zejména propojování firemních i soukromých zákazníků s logistickými společnostmi na Slovensku, v České republice a v Maďarsku.

Začátkem roku 2020 majitelé přijali rozhodnutí vytvořit unikátní projekt s vlastní logistickou infrastrukturou se specializací na dopravu balíků do 50 kg pro všechny klienty, kteří se nechtějí vázat smlouvou.

Založením dceřiné společnosti 123Kuryr, s.r.o. rozšířili vlastní přepravní síť na území České republiky a poskytují tak komplexní služby balíkové logistiky ve vysoké kvalitě na celém česko-slovenském území.

Fit pro život

Kapitál

Cestujeme za golfem

Praha